Solidt erhvervsbyggeri i Horsens, Aarhus & Vejle

Hemmeligheden bag et vellykket erhvervsbyggeri ligger i et godt samarbejde. Det får du med Tømrerfirmaet viking byg.

I vores tømrerfirma påtager vi os totalentreprise, hovedentreprise og mindre entreprise i forbindelse med erhvervsbyggeri i Horsens, Aarhus, Vejle og de omkringliggende områder.

Vi har en række tilfredse kunder bag os, og vi kan også hjælpe dig med dit erhvervsbyggeri. Læs mere herunder og bliv klogere på hvordan.

Speciale i mindre entrepriser

I vores tømrerfirma specialiserer vi os i mindre entrepriser såsom gennemgribende renovering af facade, tag og gulve, som altid udføres med respekt for din ejendoms ydre og indre.

Da vi har weekendbemanding, kan vi om nødvendigt udføre en del af dit erhvervsbyggeri udenfor normal arbejdstid, så du slipper for unødvendig downtime i hverdagene.

Ønsker du at høre mere om de konkrete muligheder ved erhvervsbyggeri, er du meget velkommen til at give os et kald på telefon 24 78 43 36.

One-stop-shopping

Vores tømrerfirma har igennem de seneste mange år oparbejdet et bredt netværk af pålidelige samarbejdspartnere til erhvervsbyggeri.

​Tilsammen mestrer vi alle facetter i et erhvervsbyggeri til fingerspidserne.

For dig som kunde betyder det, at det bliver nemmere at holde styr på dit erhvervsbyggeri, da alle opgaver er samlet ét sted.

​Dermed skal du ikke holde styr på 10 forskellige projektplaner, priser, kontaktpersoner m.v. samtidig, men kan blot læne dig tilbage og nyde resultatet.

En aftale er en aftale

Vælger du vores tømrerfirma til at udføre dit erhvervsbyggeri, kan du være tryg ved, at vores arbejde hviler på et solidt fundament: en tæt dialog og en bindende kontrakt.

Dermed fastlægges vilkårene for dit erhvervsbyggeri tidligt, herunder vores tidsplan og priser, så du kan være helt tryg med dit valg af tømrer.

Det gode samarbejde i et erhvervsbyggeri

Vi opfordrer vores kunder til at inddrage os allerede i idéfasen af et erhvervsbyggeri, da vi kan bidrage med saglig rådgivning omkring design, kvalitet og tekniske aspekter.

​Jo mere information vi udveksler i begyndelsen af et projekt, desto bedre bliver dit erhvervsbyggeri.


Et tæt samarbejde sikrer samtidig, at dit erhvervsbyggeri udføres inden for de rammer, du ønsker.

Ring nu – og læg fundamentet til dit erhvervsbyggeri

Skal du til at kaste dig ud i et erhvervsbyggeri? I så fald er du meget velkommen til at kontakte vores tømrerfirma, så vi sammen kan lægge fundamentet til det.


Vi står klar til at modtage dit opkald på telefon 24 78 43 36, så vi kan belyse eventuelle gråzoner om dit erhvervsbyggeri, før vi sender et tilbud.

Foretrækker du at skrive til os ang. dit erhvervsbyggeri, kan du kontakte os på mail michael.malou.gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Følg med på Facebook​

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med hvad der sker hos din lokale tømrer. Du kan også deltage i konkurrencer og vinde gode præmier og meget mere.