Specialister i tagrenovering i Horsens, Vejle & Aarhus​

Et tag har brug for god beklædning i al slags vejr. Ligesom mennesker. 

​Uden ordentlig beklædning risikerer du nemlig, at taget taber kampen mod det blæsende, våde og fugtige danske vejr. Og før du ved af det, har du pludselig et lækkende tag – og et usundt indeklima.

Tagrenovering giver dit tag en hjælpende hånd ved at tætne det og udbedre skader, så det kan stå distancen mod vind og vejr. Året rundt.

Tømrerfirmaet viking byg tilbyder effektiv renovering af tag, tagreparation, nyt tag, tagtjek samt øvrigt tagarbejde ved Horsens, Aarhus og Vejle.

Vi er specialister i reparation og vedligeholdelse af tagkonstruktioner, og vores priser er bestemt til at tale med.

Hvornår skal jeg have udført tagrenovering?

​Med jævne mellemrum bør du få kigget dit tag efter for utætheder og skader, da et tagtjek kan sparre dig for unødige bekymringer og fange en skade i opløbet.

Derved kan du måske nøjes med billig tagrenovering i stedet for en omfattende og dyr investering i et helt nyt tag. Oftest kan du nøjes med billig tagreparation og tagarbejde.


​Er der tale om omfattende, irreversibel skade på dit tag, kan et nyt tag dog være nødvendigt. Det er samtidig en god anledning til at tilføje din ejendom det ekstra twist af elegance, som du altid har drømt om.

Du kan bestille et tagtjek på telefon 2478 4336, hvis du er i tvivl om, hvilken stand dit tag er i. Så hjælper vi dig med at finde ud af, om du har brug for tagrenovering i større eller mindre grad.

Fordele ved renovering af tag

Tagrenovering samt montering af et helt nyt tag vil typisk lede til bedre ventilation i den øvre del af din ejendom.

​Det giver ikke blot et mere komfortabelt indeklima, men kan også forebygge svamp i tagkonstruktionerne.

Tilstoppede tagrender og nedløb kan ligeledes give fugtskader, hvis de ikke leder vandet væk fra din ejendoms tagkonstruktioner hurtigt nok.

​Derfor kan et regelmæssigt tagtjek af dine tagrender og nedløb, samt evt. tagarbejde, kan være en god ide.


Hør mere om fordelene ved renovering af tag ved at ringe til os på telefon 2478 4336.

Tagrenovering vi kan udføre for dig

Tagreparation

Stormskader

Tagarbejde på tagrender

Forsikringsskader

Lægning af nyt tag

Nye konstruktioner, spær og undertag

Tagtjek

Tagarbejde på kviste

Isolering

Montering af tagpap

Tagentrepriser.

NB: Er der tagarbejde på listen, som du savner? Vi kan sandsynligvis udføre dette også. Giv os et opkald på telefon 2478 4336 – så tager vi en snak om muligheder og priser.

Skriv til os for et tilbud på tagrenovering

Har du en nagende fornemmelse af, at dit tag trænger til en kærlig hånd?

I så fald er du meget velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, hvis du ønsker et tagtjek og/eller et tilbud på tagrenovering, tagreparation og nyt tag. Du får os til en yderst fair pris.


Du kan også henvende dig til os på telefon 2478 4336 eller mail michael.malou@gmail.com, så tager vi en uforpligtende snak om tagarbejde.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at komme i gang!​

Følg med på Facebook​

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med hvad der sker hos din lokale tømrer. Du kan også deltage i konkurrencer og vinde gode præmier og meget mere.