Udskiftning af vinduer og døre nær Horsens

Overvejer du at opgradere din ejendom med nye vinduer eller døre?

​Hos Tømrerfirmaet viking byg tilbyder vi montering af vinduer og døre til kunder i Horsens, Aarhus, Vejle og de nærliggende områder.

Nye vinduer som holder på varmen i dit hus og, i samspil med nye døre, tilføjer det sidste touch, som du mangler for at fuldende interiøret.

Og det bedste af det hele er, at vi gør det hele til en yderst fordelagtig pris.

Det kan vi gøre for dig


​✔
Udskiftning af vinduer og døre (energivinduer, klassiske, moderne m.v.)

Reparation af vinduer, døre og øvrige glaspartier såsom butiksfacader

Montering af vinduer efter mål – med millimeterpræcision

All-inclusive service med sålbænke, fugning, finish o.lign.

Rådgivning i materialer, vedligeholdelse m.v.

OBS! Såfremt du har særlige ønsker til vinduerne, dørenes stil eller design, vil de gode folk i vores snedkerværksted i Horsens gøre deres bedste for at opfylde dem. Ring til dem på telefon 24 78 43 36.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Dette er et spørgsmål, som er nemmere besvaret over telefonen. Alle priser er nemlig ikke skabt ens i den forstand, at den endelige pris på nye vinduer afhænger af et vindues type, antal osv.

Vores dygtige medarbejdere i Horsens står altid klar til at vejlede dig om detaljerne, før du kaster dig ud i udskiftning af vinduer. Ring til dem på telefon 24 78 43 36 for at afstemme forventningerne til pris m.v.

Fordele ved udskiftning af vinduer

Vinduer er mere end gennemsigtige glaspartier, som du kan kigge igennem. Udskiftning af vinduer med fx termoglas kan sikre et stabilt indeklima, så du er bekvem uanset årstidernes skiften.

Nye vinduer med fx termoglas gør samtidig en verden til forskel for din varmeregning og giver dig dermed en økonomisk håndsrækning.

​Og hvem har ikke brug for mere plads i budgettet?

Renovering frem for udskiftning af vinduer

I nogle tilfælde er det en ønske, at en ejendoms stil og ånd holdes intakt - fx ved renovering af en charmerende ældre herskabslejlighed.

​I sådanne tilfælde kan det give mening at nøjes med renovering af vinduer inde såvel som ude.

Trænger de gamle trævinduer blot til en kærlig hånd, sørger vi naturligvis også gerne for dette – til en overkommelig pris.


Uanset hvilken slags renovering du vælger, lægger vi dog altid vægt på, at vores håndværk passer godt til husets arkitektur. Dermed får du en flot ny facade, som viser huset fra dets bedste side.
​​

Bestil nye vinduer hvis du vil spare penge

Er du nået hertil på siden, så er du måske klar til at modtage et tilbud på udskiftning af vinduer og/eller døre. ​Eller blot tage en snak med os om mulighederne for at spare på varmen med nye vinduer?

Uanset dit ærinde er du altid velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere om montering af vinduer i Horsens, Aarhus, Vejle og opland.

Du kan kontakte os på telefon 24 78 43 36 eller via mail michael.malou@gmail.com.

Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage så hurtigt, som det er os fysisk muligt.

Vi håber at høre fra dig snart – og ønsker dig en fortsat god dag!

Følg med på Facebook​

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med hvad der sker hos din lokale tømrer. Du kan også deltage i konkurrencer og vinde gode præmier og meget mere.